چطور یک پای کدوی خوشمزه بپزید؟

Pumpkin

شده بخواین که مستقیما از خود کدو حلوایی مستقیما شیرینی پای کدو بدست بیارید؟ آموزش ما رو قدم به قدم دنبال کنین تا یه کدو حلوایی تازه رو به یه پای خوشمزه تبدیل کنین که واسه روزای تعطیل فوق العاده س.

مواد لازم

  • یه کدو حلوایی بزرگ
  • یه لیوان (۲۵۰ میلی لیتر) شیر یا خامه
  • یه لیوان (حدودا ۱۱۰ گرم) شکر قهوه ای
  • ۱ یا نصف قاشق چای خوری دارچین پودر شده
  • نصف قاشق چای خوری جوز پودر شده
  • نصف قاشق چای خوری زنجبیل پودر شده
  • ۲ کراست یخ زدۀ پای، یخ اونا باز شده باشه
  • ۴ تخم مرغ بزرگ

قسمت اول: آماده کردن کرِم پای کدو

  1. با چاقو یه قسمت گرد از دور ساقۀ کدو حلوایی جدا کنین. این قسمت بالایی رو جدا کرده و محتویات درون کدو حلوایی رو تو یه ظرف بریزین.
  2. سطح خارجی کدو حلوایی خود رو بشورید. پوسته ای که جدا کردین رو به مربعا یا قاچای کوچیکی خورد کنین. هرچقدر که اندازۀ اونا کوچکتر باشه سریعتر پخته می شن.
  3. گوشتۀ کدو حلوایی که خورد کردین رو بپزید. این کار به دو صورت ممکنه.
  4. بذارین کدوحلوایی پخته شده خنک شه.
  5. کدوحلوایی پخته شده رو در مخلوط کن بریزین. شیر، شکر، دارچین، جوز و زنجبیل رو با اون ترکیب کنین. این مواد رو با هم مخلوط کنین تا یه کرم غلیظ واسه شیرینی پای خود بدست بیارید.
  6. دو کاسه رو بروی میز آشپزخانۀ خود بذارین یه لیوان از کرم خود رو داخل هر ظرف بریزین.
  7. به هر کاسه دو تخم مرغ رو اضافه کنین. با یه همزن تخم مرغا رو مخلوط کنین. از به کار بردن مخلوط کن برقی دوری کنین، چون که احتمال داره کرم شما چسبناک شه.

پخت کدو حلوایی

آب پز کردن: مربعا رو تو یه ماهیتابه بدون در با شعلۀ متوسط بجوشونین تا وقتی که نرم شن. با پخت بیشتر این تیکه ها رنگ سرخی به خود می گیرن و اثر طمع خود رو دوستانه تر بر شیرینی شما می ذارن. بذارین خنک شه و اگه که تا الان پوست اونا رو نگرفته اید این کار رو انجام بدین.

پختن در فر: فر خود رو بروی ۲۷۵ تا ۳۰۰ درجۀ فارنهایت (۱۳۵-۱۴۹ سانتیگراد) تنظیم کنین. کدوحلوایی رو تو یه ظرف کم عمق بریان کنین تا وقتی چنگال رو در اون فرو می کنین نرم شده باشه. بریان کردن باعث کاراملی شدن گوشت کدو حلوایی می شه و مواد مفیدی رو نگاه می داره که ممکنه با آب پز کردن از بین برن.

قسمت دوم: شیرینیا رو درست کرده و اونا رو بپزید

  1. گرمای فر خود رو روی ۳۷۵ درجۀ فارنهایت (۱۹۰ سانتیگراد) تنظیم کنین. دو ظرف پای خود رو به اسپری مخصوص نچسبیدن آغشته کنین.
  2. دو ظرف مخصوص پای رو با کراست پای خود بپوشونین. از دستای خود واسه فشرده کردن کراست بر سطح ماهیتابه استفاده کنین. اگه دوست داشتین می تونین لبه ها رو با چنگال طرح دار کنین.
  3. کرم مایع خود رو از دو کاسه به درون دو کراست پای بریزین. کرم رو با پشت یه قاشق بر سطح کراست پخش کنین و بروی اون دارچین بپاشید.
  4. پایا رو واسه ۴۵ روی یه طبقه بپزید. بعد از نیم ساعت به شیرینیای خود سر بزنین تا مطمئن شید که نمی سوزن. اگه که لبه های کراست پای شما قبل از پخته شدن کرم شروع به قهوه ای شدن کرد، لبه ها رو با فویل آلومینیومی بپوشونین و به پختن پایا ادامه بدید.
  5. شیرینیا رو از فر خارج کنین. بذارین تا در دمای اتاق خنک شن. بعد می تونین اونا رو همراه با کرِم خامه و مقدار کمی جوز تازۀ رنده شده سرو کنین.

نکته: از خریدن کدوحلوایی بزرگ و تزئینی دوری کنین. این کدوحلواییا مزۀ خوبی ندارن.